Barion Pixel

A biztonság új megvilágításban

Bemutatjuk az első, biztonságos távoli UV-C fényforrást.

Akár néhány perc alatt hatástalanítja a vírusok akár 99,9 százalékát, beleértve a SARS-CoV-2-t és más kórokozókat is, anélkül, hogy az emberi bőrt vagy szemet károsítaná. 

A távoli UV-C fény és a szabadalmaztatott optikai sávszűrő technológia kombinációja áttörést jelent az emberi jelenlét melletti UV fertőtlenítésben. További szakmai publikációkért kattintson ide.

Az UV222™ olyan távoli UV-C fényt bocsát ki, amely megfelelő dózisban alkalmazva és szabadalmaztatott optikai sávszűrő technológiánkkal kombinálva ártalmatlan az emberre.

Nincs káros dózis

Az UV222™ 222 nanométer (nm) hullámhosszúságú távoli UV-C fényt bocsát ki emberre ártalmatlan dózisban. Az UV222™ által kibocsátott távoli UV-C sugárzás dóziskorlátai teljes mértékben megfelelnek a hazai, európai és globális irányelveknek.

Nem hatol be az emberi bőrbe

Számos független kutatási projekt bizonyította, hogy a 222 nm-es távoli UV-C fény a megfelelő dózisban alkalmazva képes hatástalanítani a kórokozókat, miközben nem képes áthatolni az emlősök bőrének legfelső rétegén vagy a szem szaruhártyáját borító külső könnyrétegen.

Minősített telepítés

Az UV222™ készüléket az NextGenMed Hungary minősített telepítője szerelheti és telepítheti az Ön létesítményében. A telepítést és a használatra kész állapotot követően az UV Medico távoli UV-C fényforrás az elhelyezéstől függően úgy kerül programozásra, hogy a terem használatának gyakorisága és időtartama szerint megfelelő időszakokban megfelelő fénydózisokat sugározzon.

close

NE MARADJON LE!

Nem spamelünk! További információért olvassa el adatvédelmi szabályzatot.