Barion Pixel

Biztonsági szűrőtechnológia
_

Az UV Medico úttörő technológiája a piacon kapható legbiztonságosabb távoli UV-C fényforrást hozta létre.

Csak a biztonságos UV-C tartományban!

 A 222 nanométeres hullámhosszú Far UV-C fény a tökéletes eszköz a fertőtlenítésre.

Egészen a közelmúltig azonban egy jelentős biztonsági aggály maradt.

A távoli UV-C fény fertőtlenítő potenciálját már évek óta felismerték, de a sterilizáló ipar kutatói és vállalatai továbbra is küszködtek egy különleges biztonsági problémával: még ha a Far UV-C lámpát úgy tervezték is, hogy csak 222 nanométeres (nm) hosszúságú Far UV-C fényt bocsát ki, az UV-C fény természetéből adódik, hogy a lámpa elkerülhetetlenül kis mennyiségű másodlagos kibocsátást bocsát ki más hullámhosszokon is.

Ez, a 222 nm-től eltérő hullámhosszúságú másodlagos kibocsátás potenciálisan károsak lehetnek az emberi szövetekre és a szemre.

A szabadalmaztatott biztonsági szűrőtechnológiával azonban most már képesek vagyunk kiküszöbölni ezt a biztonsági problémát, így az UV222 jelentős áttörést jelent a piacon.

Az optikai szűrő működése

Az Ushio Inc. egyedülálló biztonsági szűrőtechnológiája, a Care222® biztonságosabbá teszi az UV222-t, mint bármely más jelenleg elérhető  UV-C germicid lámpánál.

Az UV Medico lámpában lévő biztonsági szűrőtechnológia egy vékony szűrő, amely csak a 222 nm körüli fényt engedi át, és minden más nem kívánt sugárzást blokkol.

Ez nagyjából úgy működik, mint az UV-védelemmel ellátott napszemüvegek, megakadályozza az UV-sugárzás áthaladását és a környezetbe jutását, teljesen kizárja a veszélyes hosszabb hullámhosszakat, és biztonságossá teszi a lámpa fényét.

Az első, egészséget nem károsító távoli UV-C fény

Az UV Medico UV222™ UV-C lámpája az első, egészségre nem káros UV-fényforrás.

Az UV222 olyan típusú UV-C fényt bocsát ki, amely megfelelő dózisban alkalmazva és a szabadalmaztatott biztonsági szűrő technológiával kombinálva ártalmatlan az emberre.

▸ Nem hatol be az emberi bőrbe
Számos független kutatási projekt bizonyította, hogy a 222 nm-es távoli UV-C fény a megfelelő dózisban alkalmazva képes hatástalanítani a kórokozókat, miközben nem képes áthatolni az emlősök bőrének legfelső rétegén vagy a szem szaruhártyáját borító külső könnyrétegén

▸ Nincs káros dózis

Az UV222™ 222 nanométer (nm) hullámhosszúságú távoli UV-C fényt bocsát ki emberre ártalmatlan dózisban. Az UV222™ által kibocsátott távoli UV-C sugárzás dóziskorlátai teljes mértékben megfelelnek a hazai, európai és globális irányelveknek.

Az UV222 ezért kulcsfontosságú összetevője annak, hogy a fertőző betegségek ne érintsék az egyéneket, a szervezeteket és a vállalatokat, és ne okozzanak zavart a társadalom egészében.

Mindezt a következőkkel érjük el:

  • Az emberi szövetek károsodásának kockázata nélkül.
  • Nincs kockázata az emberi szem károsodásának.
  • A szabadalmaztatott biztonsági sávszűrő technológiának (Care222) köszönhetően nincs veszélyes UV-C sugárzás.
  • Nincs kockázata a távoli UV-C sugárzás káros, igen nagy dózisainak – a fényforrást az UV Medico intelligens szoftvere vezérli, és tanúsított telepítő konfigurálja.
close

NE MARADJON LE!

Nem spamelünk! További információért olvassa el adatvédelmi szabályzatot.